Historie

Hal B (Den gamle Hal)

Tysk idræts- og fritidshal med fire hjørnetårne.
Hallen blev bygget for den tysk marine i foråret 1942 for, at alle fæstningens soldater skulle have mulighed for at samles på ét sted.
I den store sal var der plads til 1200 tilskuere, når den blev brugt som biograf eller teater. Bag biograflærredet var scenerum, så der også var gode muligheder for at opføre teater o.l. Der var også en ølstue, som der hørte en keglebane til. På første sal var der indrettet konditori og opholdsstue for officererne.
Hallens nordøstlige hjørnetårn var oprindeligt fladt, og her var opstillet en let luftværnskanon.
En del af bygningen blev 1964-1988 brugt som Hanstholms rådhus, og den udgør i dag den ene del af "Hanstholm Hallerne". (Kilde: Bunkermuseum Hanstholm)

Tysk idræts- og fritidshal. Hallen blev bygget for den tysk marine i foråret 1942 for, at alle fæstningens soldater skulle have mulighed for at samles på ét sted.

Hal A (Den nye hal)

Den store hal samt "mellembygningen", som ud over selve hallen indeholder indgang, cafeteria samt omklædningsrum, blev bygget i 1972.

Hallen blev bygget så den opfylder kravene til en 20 x 40 m håndboldbane. Hallen indeholder også 5 badmintonbaner, 3 volleyballbaner, 2 basketballbaner, 1 minihåndboldbane samt 1 tennisbane.

Hal A (den nye hal) blev bygget i 1972. Den ses her i 2021.